30-08-2018

ZA VELIKE IN MALE ZGODBE. ZASENČITE OBIČAJNOST Z NOVIM FOTOAPARATOM D-SLR D3500

Amsterdam, Nizozemska, 30. avgust 2018: Nikon predstavlja novi D3500, kompaktni D-SLR za začetnike z 24,2 milijona slikovnih točk, ki združuje izvrstno zasnovo in izjemno zmogljivost. Ob posebnih priložnostih in vsakdanjih trenutkih lahko uporabniki posnamejo fotografije in videoposnetke, ki bodo zasenčili vse, kar je mogoče ustvariti s telefonom. Povsem preprosto.

Privlačni model D3500 ujame podobe z neskončno podrobnostmi pri vsaki svetlobi. Veliko tipalo in širok razpon svetlobne občutljivosti omogočata tako podrobne fotografije in videoposnetke v polni ločljivosti HD, da tega ni mogoče doseči s telefonom. Izjemna moč upodabljanja objektivov NIKKOR zagotavlja kristalno jasne rezultate. In trpežni bajonet objektiva olajša raziskovanje prednosti različnih objektivov NIKKOR: celo težje teleobjektive lahko uporabljate brez skrbi, da bi se poškodovali.

Vsi tisti, ki ste novinci na področju fotografije D-SLR, boste s tem fotoaparatom lažje ujeli pomembne trenutke ‒ in tudi vsako bolj vsakdanjo pustolovščino. Izboljšana ergonomska zasnova vključuje nov globok oprijem in več prostora med gumbi. Takoj boste začutili, da se vam fotoaparat udobno prilega v roko, in za palec je dovolj prostora na zadnji strani ohišja. Ravnanje s fotoaparatom je stabilno in preprosto. Nikonov priljubljeni način vodnika je popeljal fotografiranje na novo raven, saj uporabniku pokaže, kako prilagoditi nastavitve, da bo zajel pogled in občutek, ki ga želi na svojih fotografijah in videoposnetkih. Dolgo trajanje baterije pa pomeni, da lahko uporabniki fotografirajo od zore do mraka in še dlje.

Jordi Brinkman, vodja za izdelke pri družbi Nikon Europe, pravi: »Model D3500 je popoln za vstop v svet fotografije. Zasnova, ki da občutek udobnosti, in načini delovanja za fotografiranje, ki so vam v pomoč, vam olajšajo ustvarjanje fotografij in videoposnetkov, na katere boste lahko ponosni. Poleg tega lahko povežete paleto objektivov NIKKOR z vzdržljivim in zanesljivim bajonetnim nastavkom za objektiv. Nikdar ne boste nehali odkrivati novih načinov, da posnamete odlične fotografije, in funkcija SnapBridge vam bo olajšala deljenje najljubših fotografij od povsod.«

Povzetek najpomembnejših funkcij

– Kakovost slike D-SLR Veliko tipalo formata DX z 24,2 milijona slikovnih točk in širok razpon občutljivosti ISO (100–25600) omogočata zajem fotografij z vsemi podrobnostmi in videoposnetke v polni ločljivosti HD. Tudi pri fotografiranju pri šibki svetlobi.
– Vedno najboljši posnetek Izjemno natančno samodejno ostrenje poskrbi, da so motivi ostri. Velika hitrost neprekinjenega fotografiranja do 5 posnetkov na sekundo pomeni, da lahko vsako sekundo naredite pet čudovitih fotografij.
– Ustvarjen za užitek Močan kovinski bajonetni nastavek pomeni, da lahko uporabniki stalno zamenjujejo objektive – od zoom teleobjektivov do širokokotnih objektivov s fiksno goriščnico.
– Narejen za držanje Globok oprijem pomeni, da se ta fotoaparat takoj udobno prilega roki. Prostorna razporeditev gumbov omogoča preprosto upravljanje. Dolgo trajanje baterije zagotavlja fotografiranje brez prekinitev.
– Predobro, da ne bi delili Aplikacija SnapBridge za iOS in Android omogoča stalno povezavo med tem fotoaparatom in pametnim telefonom/tabličnim računalnikom. Tako je takojšnje deljenje fotografij v kakovosti D-SLR enostavno.
– Pustolovščina se začne tukaj Ta Nikonov D-SLR je del razširljivega fotografskega sistema, ki lahko raste skupaj z vsakim uporabnikom. Ustvarjalnosti dodajo navdih priznani objektivi NIKKOR, bliskavice Nikon Speedlight in drugo.