25-07-2018

Razvoj brezzrcalnega fotoaparata polnega formata naslednje generacije in objektivov NIKKOR z novim bajonetom, ki odpirajo nove razsežnosti optične zmogljivosti.

Amsterdam, Nizozemska, 25. julij 2018: Nikon z veseljem predstavlja razvoj brezzrcalnega fotoaparata polnega formata FX in objektivov NIKKOR z novim bajonetom.

Brezzrcalni fotoaparat in objektivi NIKKOR, ki so v razvoju, omogočajo doseganje novih razsežnosti optične zmogljivosti z uvedbo novega bajoneta za objektiv. Brezzrcalni fotoaparat je rezultat Nikonovih naprednih optičnih in proizvodnih zmožnosti, pridobljenih s stoletjem izkušenj, pa tudi z boljšo tehnologijo obdelave slik. Strokovno znanje, pridobljeno z razvojem Nikonovih digitalnih fotoaparatov SLR, je prav tako zelo pomembno prispevalo k razvoju teh novih izdelkov.

S tem novim brezzrcalnim fotoaparatom in objektivi NIKKOR si prizadevamo fotografom zagotoviti možnost, da naredijo slike, ki so bolj sijajne in živahne kot kdaj prej.

Za novi brezzrcalni fotoaparat razvijamo tudi nov adapter bajoneta. Ta bo deloval z objektivi NIKKOR z bajonetom F, ki so del Nikonovega sistema digitalnih zrcalnorefleksnih fotoaparatov, in še razširil možnosti, ki so na voljo fotografom.

Nikon bo tudi v prihodnje vodilni na področju fotografije s predstavitvijo novega brezzrcalnega fotoaparata in z nadaljnjim razvojem svojih digitalnih fotoaparatov SLR, ki potrošnikom ponujajo izbire, da uživajo v edinstvenih prednostih vsakega od teh sistemov.

Posebna slikovna vsebina, povezana s tem izdelkom, je na voljo tukaj. Spremljajte nas – več vsebine še sledi.

Podrobnosti, vključno z datumom izdaje in predlagano maloprodajno ceno, bodo na voljo pozneje.

Več informacij o Nikonovih nagrajenih izdelkih poiščite na spletnem mestu www.europe-nikon.com.