09-02-2018

Nikonovi izdelki prejeli nagrado »iF Design Award 2018«

Amsterdam, Nizozemska, 9. februar 2018: Nikon z veseljem objavlja, da so trije njegovi izdelki v svojih kategorijah prejeli nagrado »iF Design Award 2018«.

Zmagovalni izdelki so:

Digitalni fotoaparat SLR – Nikon D850

Fotoaparat D850 je Nikonov najnovejši vodilni model z vrhunsko kombinacijo ločljivosti, hitrosti in svetlobne občutljivosti pri fotografiranju s tipalom polnega formata. Je idealna izbira za fotografe, ki potrebujejo svobodo za ustvarjanje osupljivih fotografij – brez izjeme. Fotoaparat D850 se obnese na vseh področjih, zaradi česar je popoln fotoaparat za profesionalce.

Digitalni fotoaparat SLR – Nikon D7500

Fotoaparat D7500 je napredni fotoaparat D-SLR, ki prinaša veliko novosti priznanega fotoaparata D500 v lahkem, trpežnem in dostopnejšem ohišju. Njegovo slikovno tipalo z 20,9 milijona slikovnih točk, procesor in širok razpon občutljivosti ISO pomenijo, da je v rokah strastnega fotografa zmogljivo in vsestransko orodje.

Kompaktni digitalni fotoaparat – COOLPIX W300

Fotoaparat COOLPIX W300 je trpežen kompaktni digitalni fotoaparat, ki je vodoodporen do globine 30 m, odporen na udarce pri padcih z višine 2,4 m in omogoča odlične videoposnetke v ločljivosti 4K UHD. Vzdržljivi fotoaparat je dobro opremljen z intuitivnimi funkcijami, da ujame izlete, polne akcije, kot so pohodi v planine, taborjenja, smučanje ali pa sproščanje na plaži.

Nagrade »iF Design Awards« so prestižne globalne nagrade na področju oblikovanja, ki jih podeljujejo pod pokroviteljstvom družbe iF International Forum Design GmbH. Te nagrade zajemajo več kategorij, kot so izdelki, komunikacije in embalaža. Letos so priznani, neodvisni strokovnjaki ocenjevali več kot 6400 prijav iz 54 držav.