22-11-2017

Najavljen novi evropski poročni kolektiv Nikon

Amsterdam, Nizozemska, 22. november 2017 – Danes se prvič predstavi evropski poročni kolektiv Nikon, skupina vrhunskih poročnih fotografov in vplivnežev iz celotne regije, ki jih je Nikon izbral za prikaz trenutnih in prihodnjih trendov pri porokah ter slogov poročnih fotografij. Ustanovni člani kolektiva so:

•  Združeno kraljestvo: Ross Harvey, poročni fotograf, in Louise Beukes, urednica bloga B.LOVED
•  Italija: Nadia Meli, poročna fotografinja, in Elena Saia, ustanoviteljica bloga Wedding Wonderland
•  Francija: Chloé Lapeyssonnie, poročna fotografinja, in Nessa Buonomo, ustanoviteljica bloga La Mariée Aux Pieds Nus
•  Češka: Simona Smrčková in Kamil Saliba, poročna fotografa, ter Lucie Spišáková, urednica bloga Originalni Svatba 

Evropski poročni kolektiv Nikon bo pripravil ekskluzivno, trajno vsebino serije, ki bo gostovala na Nikonovem evropskem spletnem mestu in bo predstavljena s poudarkom na poročnih tradicijah. Kolektiv je predlagal in fotografiral različne tradicije po Evropi, od čudnih do čudovitih, od »plesa z briošem« (Danse de la brioche) do »razbijanja krožnikov«. Vsebina je zasnovana, da ponuja navdih in ideje za poročne fotografe.

Vse fotografije kolektiva bodo posnete z novim fotoaparatom Nikon D850. Fotoaparat D850 je opremljen s hitrim slikovnim tipalom formata FX za fotografije v ultravisoki efektivni ločljivosti 45,7 milijona slikovnih točk, neverjetno svetlobno občutljivost ter dinamični razpon in zagotavlja več kot samo možnost fotografiranja – pomaga sporočiti zgodbo para in ju ob pomoči podrobnosti popeljati nazaj v njun dan.

Po predstavitvi bo evropski poročni kolektiv Nikon dvakrat letno predstavil nove vpoglede o prihajajočih poročnih trendih. Druga razstava ekskluzivne vsebine, ki bo na voljo aprila 2018, bo prikazovala trende in napovedi za pomlad/poletje 2018.

Za nadaljnje informacije o evropskem poročnem kolektivu Nikon in za dostop do vsebine obiščite to mesto.

Za več informacij o Nikonovih nagrajenih izdelkih obiščite www.europe-nikon.com