08.09.2011

Družba Nikon predstavlja uspešni DSLR tudi v rdeči

Amsterdam, Nizozemska, 8. september 2011 – Prvič v zgodovini je družba Nikon predstavila DSLR v primarni barvi. Od 22. septembra dalje bo prodajna uspešnica med DSLR-ji, Nikon D3100, na voljo po vsej Evropi.

Nikon D3100 je najpopularnejši vstopni DSLR družbe Nikon. Novi član te serije bo imel enake specifikacije – 14,2 milijona slikovnih točk, način vodnika, videoposnetke v polni ločljivosti HD in ogled v živo – kot prvotni D3100. Vendar bo uvedba živo rdečega modela še razširila priljubljenost tega fotoaparata med tistimi, ki prvič uporabljajo DSLR, družinami in mladimi.

Ta fotoaparat se je izkazal za izjemno priljubljenega pri tistih, ki šele vstopajo v svet DSLR-jev, še posebej pri tistih, ki poskušajo zajeti vse pomembne trenutke življenja v popolni kakovosti, ne da bi jih moralo skrbeti za nastavitve. Še posebej dobro se je izkazal pri družinah, saj je z njim preprosto zajeti čudovite fotografije in videoposnetke v polni ločljivosti HD, v katerih so ohranjeni trenutki, ki jih ne želite nikdar pozabiti.

Nikon D3100 Red bo na voljo po vsej Evropi od 22. septembra.