28-10-2021

NIKON PONUJA EKSKLUZIVNI DOSTOP DO FOTOAPARATA Z 9 Z BREZPLAČNIM VIRTUALNIM DOGODKOM

Prireditev #NikonDays bo 5. novembra med 13. in 21. uro

Amsterdam, Nizozemska, 28. oktober 2021: Nikon z veseljem predstavlja podrobnosti ekskluzivnega virtualnega dogodka v živo, na katerem bomo izpostavili sistem serije Z, vključno z najnaprednejšim paradnim konjem te serije: modelom Z 9, predstavljenim 28. oktobra.

Priljubljena prireditev #NikonDays bo 5. novembra med 13. in 21. uro. Omogočila bo več ur edinstvenega dostopa in pogled v zakulisje Nikonovega novega vodilnega izdelka.

Tako fotografski navdušenci kot tudi poklicni fotografi bodo lahko sodelovali v sejah, ki bodo potekale v francoščini, angleščini in nemščini. Na voljo bodo predstavitve izdelkov in okrogle mize prek Zooma ter priložnosti, da od blizu spoznate Nikonove vodilne fotografe iz vse Evrope s področij živalskega sveta, športa, avtomobilizma, mode in poročne fotografije. Potekale bodo tudi poglobljene predstavitve fotoaparata Z 9, sistema Z in več objektivov NIKKOR.

Udeležba je brezplačna. Nasveti in smernice o tem, kako lahko fotografi uresničijo svoj ustvarjalni potencial pri fotografiranju in snemanju videoposnetkov ne glede na področje, ki se ga lotijo, bodo osrednja tema navdihujočega in izčrpnega programa.

Izbirali boste lahko med tremi hkratnimi dogodki: v angleščini, francoščini in nemščini.

Rdeči oder (angleščina)

Udeleženci bodo lahko tukaj prisluhnili navdihujočim fotografom, kot so Amy Shore, Ashley in Jered Gruber ter Brett Florens, pa tudi Nikonovim strokovnjakom, ki bodo sodelovali v izzivih fotografiranja, predstavitvah izdelkov in razgovorih.

Zeleni oder (nemščina)

Udeleženci se lahko učijo od fotografov, kot so Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper in Jan Vincent, ter Nikonovih strokovnjakov, ki bodo sodelovali v popoldanskem programu, vključno z modno fotografijo, portretno fotografijo in drugimi temami.

Modri oder (francoščina)

Navdihujoči fotografi, kot so Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux in Emmanuel Pampuri, bodo skupaj z Nikonovimi strokovnjaki in udeleženci razpravljali o svojih izkušnjah z modelom Z 9 ter fotografiranju plesa.

Program in več ur dodatne ekskluzivne vsebine bo na voljo tudi po koncu prireditve, saj bo še naprej na voljo na zahtevo.

Za udeležbo na dogodku se registrirajte tukaj: https://nikondays.nikoneurope.com
Celoten program si lahko ogledate tukaj: https://nikondays.nikoneurope.com

Več o družbi Nikon

Nikon je vodilni ponudnik fotografskih in slikovnih izdelkov in storitev. Njegova inovativna optična tehnologija, pa naj gre za potrošniške fotoaparate, objektive in dodatno opremo ali tiste za profesionalce, temelji na več kot 100 letih izkušenj. Blagovna znamka Nikon je po vsem svetu priznana po tem, da postavlja nove standarde v zasnovi in zmogljivosti, Nikonovi revolucionarni brezzrcalni fotoaparati serije Z in objektivi NIKKOR Z pa predstavljajo novo razsežnost optične zmogljivosti.

Nikon se zavzema, da bi bil vodilni na področju fotografske kulture, in nekaterim od najboljših vizualnih umetnikov sveta omogoča, da z vizualnim pripovedovanjem dosegajo svoj ustvarjalni potencial. Njegova večkrat nagrajena oprema fotografom in snemalcem omogoča, da svojo ustvarjalno vizijo uresničujejo na najvišji ravni.

Kot zaupanja vreden in vizionarski partner združuje vse ravni ustvarjalcev vsebin prek svoje angažirane skupnosti, tehničnega strokovnega znanja, ki je brez primere, in dostopa do izobraževalnih virov s pobudami, kot je šola Nikon School.