11.11.2021

NIKON V SODELOVANJU S PODJETJEMA NISSIN JAPAN LTD. IN PROFOTO

Amsterdam, Nizozemska, 11. november 2021: Nikon z zadovoljstvom najavlja sodelovanje s podjetjema Nissin Japan Ltd. in Profoto AB pri razvijanju bliskavice Speedlight in izdelkov za osvetlitev studia.

Nissin Japan Ltd. ima več kot 60 let izkušenj z izdelovanjem bliskavic, Profoto AB pa je vodilni proizvajalec osvetlitvene opreme za profesionalne fotografe na svetu. Obe podjetji sta izdelali že ogromno izdelkov Speedlight, ki so združljivi s fotoaparati Nikon. To sodelovanje bo izpopolnilo zlasti združljivost z brezzrcalnimi fotoaparati Nikon ter še povečalo nabor izdelkov blagovnih znamk Nissin Japan Ltd. in Profoto AB.

Uporabniki fotoaparatov Nikon bodo tako imeli še večjo izbiro zanesljivih možnosti vizualnega izražanja.

Več o družbi Nikon

Nikon je vodilni ponudnik fotografskih in slikovnih izdelkov in storitev. Njegova inovativna optična tehnologija, pa naj gre za potrošniške fotoaparate, objektive, sistemsko dodatno opremo in športno optiko ali tiste za profesionalce, temelji na več kot 100 letih izkušenj. Blagovna znamka Nikon je po vsem svetu priznana po tem, da postavlja nove standarde v zasnovi in zmogljivosti, Nikonovi revolucionarni brezzrcalni fotoaparati serije Z in objektivi NIKKOR Z pa predstavljajo novo razsežnost optične zmogljivosti.

Nikon se zavzema, da bi bil vodilni na področju fotografske kulture, in nekaterim najboljšim vizualnim umetnikom sveta omogoča, da z vizualnim pripovedovanjem dosegajo svoj ustvarjalni potencial. Njegova večkrat nagrajena oprema fotografom in snemalcem omogoča, da svojo ustvarjalno vizijo uresničujejo na najvišji ravni.

Kot zaupanja vreden in vizionarski partner združuje vse ravni ustvarjalcev vsebin prek svoje angažirane skupnosti, tehničnega strokovnega znanja, ki je brez primere, in dostopa do izobraževalnih virov s pobudami, kot je šola Nikon School.