04-03-2020

NOVI DALJNOGLED ACULON T02: OGLEJTE SI VEČ IN POTUJTE V SLOGU

Amsterdam, Nizozemska, 4. marec 2020: Nikon je danes predstavil lahek in majhen daljnogled ACULON T02, ki popotnikom, obiskovalcem koncertov in športnim navdušencem odpira popolna nov svet podrobnosti.

Daljnogled tehta samo 195 g in je skoraj tako majhen kot pametni telefon. Brez težav ga lahko nosite na življenjskem potovanju ali med večernim izhodom. Z njim se boste na glasbenih festivalih, športnih tekmovanjih in kulturnih dogodkih še bolj zabavali, saj boste imeli povsod na prizorišču občutek, da sedite v prvi vrsti.

Nikonova preskušena optika in leče z večslojno prevleko zagotavljajo svetlo in jasno sliko, ostrenje pa olajša preprosto dostopen obroč za ostrenje. Z nastavki okularja »obrni in potisni« lahko preprosto nastavite popolno razdaljo okular–oko za udobno opazovanje z golim očesom ali očali.

Daljnogled ACULON T02 je na voljo v štirih modernih in elegantnih barvah – rdeči, modri in beli za 8x21 ter črni za 10x21. Ne glede na to, ali ste na cestnem potovanju, športnem dogodku ali predstavi, boste z daljnogledom ACULON T02 potovali z manj prtljage, videti odlično in videli veliko več.

ACULON T02 8x21 (rdeče barve)

ACULON T02 8x21 (modre barve)

ACULON T02 8x21 (bele barve)

ACULON T02 10x21 (črne barve)

Najpomembnejše funkcije

• Majhen in lahek daljnogled, kar omogoča prenosljivost – tehta le 195 g.
• Večslojna prevleka na lečah za svetlo sliko.
• Velik obroč za ostrenje za lažjo uporabo.
• Gumijasti nastavki okularja »obrni in potisni« omogočajo preprosto postavitev očesa na pravilno razdaljo okular–oko.
• En tečaj, tanko in elegantno ohišje.
• Ohišje je na voljo v štirih barvah: 8x21 v rdeči, modri in beli/10x21 v črni.