13-12-2019

NIKON PREDSTAVLJA »#ZCREATORS«

Amsterdam, Nizozemska, 13. december 2019 – Nikon je danes predstavil začetek delovanja globalne skupnosti #Zcreators, ki jo sestavljajo vizionarski umetniki, ki z Nikonovim brezzrcalnim sistemom serije Z raziskujejo nove razsežnosti.

Med prvimi fotografi, ki so v Evropi postali #Zcreators, so Lina Kayser, norveška fotografinja, specializirana za fotografiranje divjih živali, Callicles, francoski fotograf, ki se osredotoča na potovanja in arhitekturo, ter Alex Barcella, italijanski fotograf, ki po vsem svetu fotografira osupljive pokrajine.

Skupnost #Zcreators je odprta vsem vrstam vizionarskih umetnikov na vseh ravneh, ki uporabljajo Nikonov brezzrcalni sistem serije Z. Hashtag #Zcreators fotografe in videosnemalce spodbuja, da svojo vsebino, nasvete in spoznanja delijo z drugimi ter navdihujejo drug drugega, da na povsem nove načine pripovedujejo zgodbe.

Temelj skupnosti so tehnična zmogljivost fotoaparatov Nikon Z 7, Z 6 in Z 50 ter objektivov NIKKOR Z, ki podpirajo inovativno pripovedovanje zgodb z osupljivimi fotografijami in videoposnetki.

Če želite več informacij o #Zcreators, kliknite tukaj.

Če želite več podrobnosti o Nikonovem brezzrcalnem sistemu serije Z, kliknite tukaj.

Spremljajte in uporabljajte hashtag #Zcreators, da boste na tekočem s to rastočo skupnostjo in boste lahko sodelovali v njej.