25-07-2017

Razvoj digitalnega fotoaparata SLR Nikon D850

Amsterdam, Nizozemska, 25. julij 2017 – Nikon s skorajšnjo predstavitvijo težko pričakovanega fotoaparata Nikon D850 z veseljem predstavlja najnovejši dosežek na področju zelo hitrih digitalnih fotoaparatov SLR visoke ločljivosti in polnega formata.

Fotoaparat D850 bo mogočno orodje za tiste, ki se ne želijo odpovedati izjemni kakovosti slike in vsestranskosti, vključno z nadobudnimi in poklicnimi fotografi ter ljubitelji fotografije, ki fotografirajo pokrajino, komercialne športe, modo in poroke, pa tudi snovalci večpredstavnostnih vsebin.

Fotoaparat D850 je naslednik priznanega modela D810, cenjenega zaradi izjemno ostrega in jasnega upodabljanja ter bogatih barvnih tonov. Ta zmogljivi novi digitalni fotoaparat SLR formata FX je se ponaša s paleto novih tehnologij, funkcij in izboljšav, ki so neposredni rezultat dolgoletnih povratnih informacij uporabnikov, ki od svoje fotografske opreme zahtevajo samo najboljše.

D850 bo presegel pričakovanja širokega razpona fotografov, ki potrebujejo visoko ločljivost in hitrost, kar lahko ponudi samo fotoaparat Nikon takega kalibra, ki ga dopolnjujejo objektivi NIKKOR.

*Informacije o začetku prodaje tega izdelka bodo objavljene pozneje.