Nikon Imaging | Evropa | Slovenija

26-04-2016

Aplikacija SnapBridge za Android™ je zdaj na voljo

Amsterdam, Nizozemska, 26. april 2016: Družba Nikon je predstavila različico aplikacije SnapBridge za Android™, ki omogoča povezavo združljivega digitalnega fotoaparata Nikon s pametno napravo*1 s tehnologijo Bluetooth® z nizko porabo energije.

SnapBridge je aplikacija, ki uporabniku omogoča več priročnih storitev s tehnologijo Bluetooth® z nizko porabo energije, ki omogoča brezšivno povezavo digitalnega fotoaparata Nikon in pametne naprave, pri tem pa porabi zelo malo energije.

SnapBridge je na voljo v različicah za iOS in Android™, brezplačno pa jo lahko prenesete iz trgovin App Store® in Google Play™. Različica aplikacije za iOS naj bi bila na voljo v trgovini App Store® pozneje letos poleti.

SnapBridge bo standardna funkcija v skoraj vseh fotoaparatih Nikon, ki bodo predstavljeni od leta 2016. Prvi fotoaparat s to funkcijo je Nikon D500, ki je že na voljo v trgovinah.

*1 Pametni telefoni in tablični računalniki iOS ali Android™.
Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Vsakršna uporaba teh znamk s strani podjetja Nikon Corporation je v okviru dovoljenj.
App Store® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah.
Izdelki, imena blagovnih znamk in imena storitev so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke posameznih podjetij.