Vizionarski umetniki, ki s serijo Z odkrivajo nove razsežnosti

Fotografom vseh vrst je zdaj na voljo revolucionarni brezzrcalni sistem Z, s katerim lahko zgodbe pripovedujejo na povsem nove načine. Predstavljamo #Zcreators.

Zagon za vašo ustvarjalnost

Z revolucionarnim brezzrcalnim sistemom Z je mogoče vse. Odklenite svoj potencial in pomagali bomo podpreti vašo ustvarjalnost, pripovedovati vaše zgodbe in na povsem nove načine uresničiti vaše veselje do življenja. Stopite na svojo pot ustvarjalnosti, ko se pripravljamo na vstop v naslednje poglavje naše s predstavitvijo naslednje generacije Z 6II in Z 7II.

Nikon je ustvarjalcem #Zcreators sicer dovolil, da javnosti predstavijo zmogljivosti in uporabo slikovnih izdelkov Nikon, vendar je izrazna vsebina njihovih del povsem njihova. #Zcreators so neodvisni izvajalci in vizualni umetniki, ki niso zaposleni v Nikonu. #Zcreators so odgovorni za vsebino svojih fotografij, spletnih mest, razstav in vizualnih podob ter za način, kako pridobijo to vsebino in slike. Morebitni pogledi, sporočila ali prepričanja, izraženi na fotografijah, spletnih mestih, razstavah ali vizualnih podobah, ki jih ustvarijo #Zcreators, ne odražajo nujno mnenj, prepričanj ali pogledov Nikona ali katerega koli Nikonovega zaposlenega.

PREBUDITE FOTOGRAFA V SEBI

VEČ SVETLOBE, VEČJI VTIS

#CREATEYOURLIGHT