Nikon Imaging | Evropa | Slovenija
©Ross Harvey

Predstavitvena mapa Evropskega poročnega kolektiva Nikon

Poročna fotografija prilagaja svoj slog ves čas spreminjajočim se trendom. V tej predstavitveni mapi je Evropski poročni kolektiv Nikon razkril vznemirljivo zbirko klasičnih, trenutnih in prihajajočih trendov v poročni fotografiji – vsi zajeti z Nikonovimi fotoaparati in objektivi NIKKOR – in postregel z nasveti, kako poustvariti nekatere edinstvene posnetke.

Klasični

©Nadia Meli

Med trendi, ki so se pojavili v zadnjem desetletju, so nekateri postali dragocenost, ki se bo še razvijala, ob drugih pa se nasmehnemo, saj zajemajo duh in modo časa.

Trenutni

©Ross Harvey

Fotografi Evropskega poročnega kolektiva Nikon se skozi leto udeležujejo številnih porok in tako od blizu spoznavajo zadnje trende.

Prihajajoči

©Chloé Lapeyssonnie

Fotografi kolektiva Nikon so s svojim izjemnim poznavanjem področja porok izpostavili trende, ki se postopno pojavljajo po vsej Evropi.

Zaključek

Trendi poročne fotografije se razvijajo, nanje vplivajo moda, življenjski slog in napredek tehnike; fotografi Evropskega poročnega kolektiva Nikon so se dogovorili o številnih elementih, toda nekaj je jasno: prihodnost poročne fotografije je svetla, ustvarjalna in tehnična.

©Simona Smrcková in Kamil Saliba