Nikon Imaging | Evropa | Slovenija

Evropski poročni kolektiv Nikon s fotoaparatom Nikon D850

Poročni obred je ena najpomembnejših stvari, ki jih par doživi skupaj, in fotografije tega dne bodo njun najdragocenejši zaklad. Zato je pomembno imeti neverjetno nadarjenega fotografa, ki bo fotografiral te neponovljive trenutke.

Zbirka poročnih fotografij lahko pove zgodbo – od izmenjave prstanov do prvega plesa – in pari si vedno bolj želijo svoje zgodbe predstaviti na edinstven način.

Obiščite Evropski poročni kolektiv Nikon – ekipo nekaterih najboljših poročnih fotografov in blogerjev iz celotne Evrope, ki jih je Nikon izbral, da predstavijo najnovejše poročne trende in sloge fotografiranja na tej celini.

Za prvo nalogo je Nikon kolektiv izzval, da s fotoaparatom Nikon D850 ustvarjalno fotografirajo nekaj najboljših in edinstvenih poročnih običajev v svojih državah.

Vsi fotografi iz Evropskega poročnega kolektiva Nikon so fotografirali z novim fotoaparatom D850, ki je opremljen s hitrim slikovnim tipalom formata FX za fotografije v ultravisoki efektivni ločljivosti 45,7 milijona slikovnih točk za ustvarjanje zelo podrobnih datotek velikosti 45,4 milijona slikovnih točk.