Nikon Imaging | Evropa | Slovenija

Iskanje svetlobe v zahtevnih časih

Živimo v zgodovinskem trenutku, ki ga nihče od nas še ni izkusil.
Kot skupnost fotografov imamo sposobnost učiti se drug od drugega, ustvarjati in beležiti ta trenutek.
Vabimo vas, da v tem zahtevnem času dokumentirate ta del zgodovine, delite svoje izkušnje in da skupaj zrastemo kot skupnost.

Vsaka dva tedna bomo določili temo, z vami delili strokovne nasvete in vas povabili, da v udobju doma sodelujete v fotografskem izzivu. S spremljanjem ključnika #CreateYourLight na Nikonovem Facebook profilu se lako od doma učite, ustvarite svojevrsten pogled ter z nami delite svojo zgodbo.
Ob koncu vsakega izziva bomo preko socialnih omrežjih s skupnostjo delili izbrane zgodbe in jih dodali v spletno galerijo #CreateYourLight na uradni Nikon spletni stran. Galerija bo tako postala trajen dokument vaše kreativnosti v teh nikoli prej izkušenih časih.
Kaj vse doživljate in vidite v teh trenutkih?
Bi svojo zgodbo delili z nami?

BODITE NAVDIHNJENI. IZBOLJŠAJTE SVOJE VEŠČINE

Vsaka dva tedna bomo z vami delili nasvete ter namige naših fotografskih strokovnjakov v povezavi z aktualno fotografsko temo, ki jih lahko preizkusite doma.
Na voljo boste imeli dva tedna časa, da s pomočjo novo pridobljenega znanja posnamete fotografije ter jih delite z nami preko socialnih omrežij z uporabo ključnika #CreateYourLight.

Tema #5: FOTOGRAFIJA HRANE

Fotografiranje hrane v udobju lastnega doma, je v zadnjem času priljubljeno kot še nikoli. Pri fotografiji hrane se vse vrti okoli okusnega izgleda, a ni potrebno biti mojster kuhanja in aranžiranja, da bi ustvarili sapo jemajoč krožnik. Sledite korakom profesionalne fotografinje hrane Donne Crous med tem, ko v svoji kuhinji izbere preproste sestavine in jih spremeni v osupljive aranžmaje za namen fotografiranja.

Triki in nasveti naših mojstrov fotografije, ki jih lahko uporabite doma