Ustvarite svojo svetlobo. Ustvarite svojo strast.

Create Your Light je točka, kjer se srečajo ustvarjalni svetovi. Kaj se zgodi, ko sodelujeta dva fotografa? Raziščite umetnost fotografije s sodelovanji, ki združujejo ustvarjalce iz vseh zvrsti, slogov in vizij ustvarjanja slik. Našli boste nasvete, s katerimi boste presegli omejitve, in zvijače, ki odpirajo povsem nove načine fotografiranja.
Komaj čakamo, da vidimo vašo naslednjo stvaritev!

BODITE NAVDIHNJENI. IZBOLJŠAJTE SVOJE VEŠČINE

Create Your Light je točka, na kateri se člani družine Nikon srečajo ter izzovejo in navdihnejo drug drugega. Tudi v prihodnje bomo z vami delili izobraževalne nasvete in zvijače naših strokovnjakov na podlagi fotografske teme, ki jo lahko poskusite doma. In tako kot v preteklosti imate na voljo dva tedna, da nova znanja in spretnosti uporabite za fotografijo, ki odraža trenutno temo. Svojo stvaritev delite z nami v Instagramu, Facebooku in Twitterju s ključnikom #CreateYourLight.

Fotografiranje hrane z našim prvim makro objektivom S-Line!

Potovanje #CreateYourLight se vrača ter z Donno Crous in Aurélie Gonin raziskuje svet fotografiranja hrane. Donna Crous je nagrajena blogerka in fotografinja hrane. Aurélie Gonin je snemalka akcijskih športov, producentka, monterka in režiserka.

Odkrijte, kako sta uporabili naš prvi makro objektiv S-line za brezzrcalne fotoaparate – NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Kaj se zgodi, ko združite dve popolnoma različni ustvarjalni viziji in sloga ter ju pomešate s svetlobo, barvami in hrano?

Ne glede na to, kateri objektiv uporabljate, se lahko veliko naučite od Donninih in Auréliejinih nasvetov in tehnik za osvetlitev, kompozicijo in gibanje. Delite svoje fotografije z drugimi z uporabo ključnika #CreateYourLight.

Najbolj osupljive fotografije bodo lahko izbrane za našo galerijo Nikonovih priljubljenih fotografij.

Triki in nasveti naših mojstrov fotografije, ki jih lahko uporabite doma

PREBUDITE FOTOGRAFA V SEBI

VEČ SVETLOBE, VEČJI VTIS

#ZCreators