Spoznajte Nikonove ambasadorje

Nikonovi ambasadorji so med najbolj talentiranimi in vplivnimi vizualnimi umetniki današnjega časa. Ti nadarjeni pripovedovalci gredo še dlje kot drugi, zato jih vsi občudujejo zaradi njihove strasti, energije in predanosti obrti.

Nikonovi ambasadorji so talentirani in vplivni umetniki, ki uporabljajo najnovejše tehnologije v panogi in poznavanje družbenih trendov, da predstavljajo naše obdobje. Nikonovi ambasadorji tehnično znanje in strast delijo s profesionalnimi fotografi in vsemi, ki jih fotografija zanima, z delavnicami, razstavami, spletnimi vadnicami in družabnimi omrežji.

Podjetje Nikon je pooblastilo Nikonove ambasadorje, da javnosti in profesionalnim ustvarjalcem prikažejo zmožnosti in uporabo izdelkov Nikon, vendar pa je izrazna vsebina izključno njihova. Nikonovi ambasadorji so neodvisni pogodbeni izvajalci in vizualni umetniki, ne pa uslužbenci podjetja Nikon. Nikonovi ambasadorji so odgovorni za vsebino svojih fotografij, spletnih mest, razstav in podob ter za način, na katerega so te vsebine in slike pridobljene. Sporočila, prepričanja ali vidiki, ki jih izražajo fotografije, spletna mesta, razstave ali podobe ambasadorjev, niso nujno mnenja, prepričanja ali vidiki podjetja Nikon ali katerega koli uslužbenca podjetja Nikon.