Trenutek udarca

Fotografiranje kampanje »Trenutek udarca« z Nikonom D500

Kako fotografirati trenutek udarca – #MomentofImpact? Nikon je sodeloval s svetovnim prvakom BAMMA v mešanih borilnih veščinah, ki je nosilec naslova v dveh kategorijah, Tomom Duquesnoyem z vzdevkom Fire Kid, in športnim fotografom Tomom Milesom, da bi ujeli delček trenutka udarca in razkrili prizore, ki jih sicer s prostim očesom ne moremo videti.

Oglejte si, kako velika procesorska moč in visoka občutljivost ISO fotoaparata Nikon D500 omogočata fotografiranje neverjetno hitrega zvezdnika v mešanih borilnih med udarjanjem različnih živil, na primer lubenic, tort in buč.

Nikon D500 – Trenutek udarca

Življenjepis Toma Milesa

Tom Miles je profesionalni novinarski/komercialni športni in portretni fotograf, ki živi v Londonu v Združenem kraljestvu. Fotografira za različne nacionalne časopise in komercialne stranke, kot so The Telegraph, Men’s Health in Men’s Fitness. Področje športa in fitnesa ga še posebej privlači, saj ponuja neskončne možnosti za delo in priložnost sodelovati z nekaterimi resnično izjemnimi ljudmi, kot so Paula Radcliffe, Rory Mcllroy in Mo Farah, obenem pa lahko ustvarja nepozabne posnetke.
Tom je tudi predaval na več kot 30 univerzah po Združenem kraljestvu ter poučeval na tečajih, ki sta jih organizirala Nikonova šola v Združenem kraljestvu in združenje fotografov (AOP).
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Življenjepis Toma Duquesnoya

Tom Duquesnoy z vzdevkom Fire Kid je francoski mojster mešanih borilnih veščin (MMA), rojen 21. junija 1993 v Lensu v Franciji. Duquesnoy je od leta 2013 evropski borec številka ena v peresni kategoriji.

Priboril si je evropska šampionska pasova na tekmovanjih Belgium Beatdown in Killacam, trenutno pa ima naslov svetovnega prvaka BAMMA v peresni in bantam kategoriji. Prvi dve borbi na tekmovanju Killacam je dobil v samo 35 sekundah in to mu je omogočilo, da se je pridružil britanskemu združenju za mešane borilne veščine (BAMMA), ki je največja evropska organizacija za mešane borilne veščine (MMA).

Nikonova kampanja »Trenutek udarca« | Kaj je v vaši torbi z opremo?

Nikonova kampanja »Trenutek udarca« | Zakulisje