Poročna fotografija

Poročna fotografija

Če fotografirate ali pa snemate videoposnetke, naj vas navdihujejo najnovejši trendi, nasveti in zvijače, da boste lahko zajeli večne spomine.

Look Deeper

Look Deeper

Posneti izvirno fotografijo na priljubljenih turističnih točkah je lahko velik izziv. Oglejte si, kako je fotograf Tomas Sentpetery uporabil objektive NIKKOR za »globlji pogled« in ustvaril različne perspektive evropskih popotniških destinacij tako na površju kot tudi pod njim.

Maneken in mural

Maneken in mural

London je po vsem svetu znan po modi in živahni ulični umetnosti, vendar kaj se zgodi, ko oboje združimo?

Obrazi božiča

Obrazi božiča

Morda je Božiček res osrednji lik božiča, vendar skozi vse leto cela vojska ljudi dela, da bi najbolj priljubljeni praznični običaji postali resničnost.

Nepričakovane linije

Nepričakovane linije

Varšava je znana po raznoliki arhitekturi, ki odraža dolgo in slikovito zgodovino mesta. Torej kraj, ki je za nemškega fotografa Maxa Leitnerja kot nalašč, da bi nekoliko drugače fotografiral osupljivo arhitekturo.

Prebijanje skozi kaos

Prebijanje skozi kaos

Od z neonskimi lučmi prepojenega nočnega življenja do edinstvenega ravnovesja med tradicijo in sodobnostjo – z dih jemajočo urbano krajino je Tokio prava izbira za popotne fotografe.

The Beauty of Rust

The Beauty of Rust

»Lepota rje«, ki jo je posnel makro fotograf Alberto Ghizzi Panizza, razkriva čudovit kontrast med bujnim švedskim gozdom in zarjavelimi vozili v avtomobilskem pokopališču »Bilkyrkogården Kyrkö Mosse« blizu kraja Ryd v Linköpingu na Švedskem.

Hrestač v temi

Hrestač v temi

Nikon je z Melisso Chapski in plesnim fotografom Laurentom Liotardom sodeloval pri ekskluzivnem fotografskem projektu, s katerim želi predstaviti, kako novi Nikon D3400 – fotoaparat D-SLR formata DX za začetnike – poenostavlja visokokakovostno fotografiranje in takojšnje deljenje posnetkov z drugimi.

Trenutek udarca

Trenutek udarca

Kako fotografirati trenutek udarca – #MomentofImpact? Nikon je sodeloval s svetovnim prvakom BAMMA v mešanih borilnih veščinah, ki je nosilec naslova v dveh kategorijah, Tomom Duquesnoyem z vzdevkom Fire Kid, in športnim fotografom Tomom Milesom, da bi ujeli delček trenutka udarca in razkrili prizore, ki jih sicer s prostim očesom ne moremo videti.

Elevate The Everyday

Elevate The Everyday

Frustracija, s katero se soočamo, ker vsi poskušamo posneti nekaj neverjetnega, ko obstaja že na tisoče identičnih slik, je nekaj, s čimer se srečujejo vsi fotografi.