Nikon Imaging | Evropa | Slovenija

Odkrijte, spoznajte, delite in poiščite navdih v fotografijah! Povežite se z nami prek Nikonovih kanalov na družbenih omrežjih.

Pridruži se nam na Facebooku

Obiščite nas v storitvi Facebook, kjer milijoni Nikonovih oboževalcev po vsem svetu izmenjujejo svoje fotografske navdihe. Pridružite se tej skupnosti in delite svojo ustvarjalnost z nami in ostalimi člani!

Odkrijte najnovejše novice v storitvi Twitter

Bodite vedno na tekočem z najnovejšimi novicami, priročnimi fotonasveti, prekrasnimi slikami in več: spremljajte nas v storitvi Twitter.

Poiščite navdih v storitvi Flickr

Neskončen navdih! V fotografski storitvi Flickr boste odkrili neskončen vir čistega fotografskega navdiha in vizualnega raziskovanja. Pridružite se lahko tudi uradni Nikonovi skupini v storitvi Flickr, kjer boste imeli več priložnosti, da svoje fotografije predstavite pod Nikonovim okriljem. Vam je to všeč? Preberite več o našem natečaju za fotografijo meseca.

Pridružite se naši skupnosti Google +

Pridružite se nam v storitvi Google + in postanite del rastoče skupnosti zavzetih fotografov in oboževalcev Nikonovih izdelkov. Tukaj boste našli vse od majhnih namigov za boljše fotografije do poglobljenih fotografskih nasvetov. Postanite del te aktivno zavzete skupnosti in delite svoje navdihe.

Obiščite naš spletni dnevnik Nikon

Za podrobnosti funkcij in naprednejši vpogled v svet fotografije obiščite naš spletni dnevnik ali se naročite nanj.

Poiščite dodatne informacije na našem kanalu YouTube

Ali želite ponesti svoje fotografije na višjo raven? Obiščite kanal YouTube podjetja Nikon Europe. Namige, vpoglede in navdihe bodo z vami delili najboljši in najuspešnejši fotografi na svetu. Oglejte si videoposnetke Nikon School, v katerih bodo prikazani posebni nasveti in triki, s katerimi boste prebudili svojo ustvarjalnost.