Nikon Imaging | Evropa | Slovenija

Ustvarjaj tudi v zimskem času. Spremljaj dogajanje v domači ptičji hišici ali se prek zasneženih polj in gora s fotoaparatom podaj na konec sveta. V širokem naboru vrhunskih Nikon fotoaparatov, prilagodljivih zoom ter širokokotnih in svetlobno zmogljivih Nikkor objektivov izberi svojega. Zimske radosti čakajo!

Akcija traja od 1. 11. 2018 do 15. 1. 2019 ob nakupu izbranih Nikon izdelkov pri sodelujočih Nikonovih pogodbenih trgovcih v Sloveniji. Vračilo kupnine bo opravljeno z bančnim nakazilom po registraciji na spletni strani za registracijo. Celotne podrobne pogoje za sodelovanje najdete tukaj. Seznam vseh sodelujočih trgovcev najdete tukaj.

3 KORAKI DO NIKON CASHBACK AKCIJE

Kupite izbran Nikon izdelek v obdobju od 1. 11. 2018 do 15. 1. 2019 pri pooblaščenih Nikon trgovcih v Sloveniji.

Število izdelkov v Cashback akciji je omejeno: na največ 1 DSLR ohišje oz. kit, 3 različne objektive ter 3 COOLPIX kompaktne fotoaparate.

Zahtevek za vračilo kupnine morate oddati najkasneje do 31. 1. 2019
na spletnem mestu
za registracijo izdelkov
ZA REGISTRACIJO IZDELKOV KLIKNITE TUKAJ

Za več informacij

pokličite: 01/ 600 10 10
ali pišite na: dijana@ecetera.si


Ponedeljek – petek: 8 – 16h
razen ob državnih praznikih v SlovenijiBesedna zveza Cashback v prevodu iz angleškega jezika pomeni vračilo gotovine, Nikon pa v tokratni prodajni akciji Cashback z njo označuje vračilo dela kupnine po nakupu enega ali več izdelkov iz akcije, in sicer z nakazilom na kupčev transakcijski račun v roku 30 dni po opravljeni registraciji na tej spletni strani.