Nikon Imaging | Evropa | Slovenija
JAZ SEMLEP SPOMIN

Nikon Cashback akcija

To poletje naj bo tvoje. Obišči privlačne kraje in mesta ter njihove znamenitosti, raziskuj naravo in ujemi vse tiste tako posebne poletne trenutke. V širokem naboru vrhunskih Nikon fotoaparatov, prilagodljivih zoom ter širokokotnih in svetlobno zmogljivih Nikkor objektivov izberi svojega. Poletne avanture čakajo!

Akcija traja od 15. 6. 2018 do 31. 8. 2018 ob nakupu izbranih NIKON izdelkov pri sodelujočih NIKON-ovih pogodbenih trgovcih v Sloveniji. Vračilo kupnine bo opravljeno z bančnim nakazilom po registraciji na spletni strani za registracijo. Popolne pogoje za sodelovanje najdete tukaj. Seznam vseh sodelujočih trgovcev najdete tukaj.

Besedna zveza Cashback v prevodu iz angleškega jezika pomeni vračilo gotovine, Nikon pa v tokratni prodajni akciji Cashback z njo označuje vračilo dela kupnine po nakupu enega ali več izdelkov iz akcije, in sicer z nakazilom na kupčev transakcijski račun v roku 30 dni po opravljeni registraciji na tej spletni strani.

3 KORAKI DO NIKON CASHBACK AKCIJE

Kupite izbran Nikon izdelek v obdobju od 15.6.2018 do 31.8.2018 pri pooblaščenih Nikon trgovcih v Sloveniji.

Število izdelkov v Cashback akciji je omejeno: na največ 1 DSLR ohišje oz. kit, 3 različne objektive ter 3 COOLPIX kompaktne fotoaparate.

Zahtevek za vračilo kupnine morate oddati najkasneje do 15.9.2018
na spletnem mestu
za registracijo izdelkov
ZA REGISTRACIJO IZDELKOV KLIKNITE TUKAJ

Za več informacij

pokličite: 01/ 600 10 10
ali pišite na: dijana@ecetera.si


Ponedeljek – petek: 8 – 16h
razen ob državnih praznikih v Sloveniji